Om oss

Om oss

Bli en del av vårt nya nätverk

Vi är några företagare som tror på att det händer positiva saker när människor möts. Vi tror också på att, för att hänga med i dagens snabba utveckling, behöver man fylla på såväl energi som kunskap.

Med Buzzaar Network vill vi skapa motivation, utveckling, diskussioner, affärer, möten mellan människor och massor av nya möjligheter för dig som företagare.

Många affärer uppstår genom - mun till mun-metoden- och över tid. Genom nya bekantskaper eller tidigare samarbeten. Man ska alltid hålla ögonen öppna och träffa nya människor, för man vet aldrig vad som kan hända i framtiden. Vad som är säkert är att nätverkande blir allt viktigare – så delta du också!

Vi vill att våra seminarier och mötesplatser ska bli något du längtar efter att gå på. Där du möter nytänkande inspiratörer och deltar i aktiviteter som motiverar.

Buzzaar Network finns än så länge i Bålsta & Bro med start under hösten 2016 på Bro Park.

Bli en del av vårt nätverk

Det kostar inget att vara medlem - tvärtom!

Det är vårt mål att du ska få så mycket som möjligt tillbaka.

Som medlem i nätverket har du alltid förtur till våra aktiviteter till ett bra pris, få inbjudan och erbjudanden från våra samarbetspartners och möjligheter att träffa många inspirerande företagare.