Vår hiztoria

Vår hiztoria


Bakgrund

Som företagare, entreprenörer & intraprenörer har vi tillsammans investerat dyrbar tid på 100-tals föreläsningar, frukostmöten, nätverksträffar, seminarier, företagsevent. Vi har deltagit i olika näringslivstödjande projekt och varit medlemmar i olika branschorganisationer.

Varför har vi gjort det? Jo, för att vi tror på att det händer positiva saker när människor möts. Nya ideer föds, stjärnor tänds, affärer genomförs. En av Sveriges största utmaningar är att få företagare att delta i utvecklingsprojekt, enligt Tillväxtverket. En annan utmaning är att man oftast kommer hem inspirerad men inte motiverad.

Men varför är det då så få företagare som investerar tid i utveckling och nätverkande? Vetgiriga som vi är började vi undersöka varför. Vi hittade två enkla orsaker. Tid & pengar. Inte rocket science, men självklart. Tanken föddes - Om vi kan erbjuda en tillgänglig, inspirerande och motiverande föreläsning till ett bra pris. Kommer de då?

Action

En kall och solig novembermorgon bestämde vi oss för att testa. För något viktigt. Tack vare Bro Park, Systrarna Brydling och ett stort gäng samarbetspartners sätter vi upp vår första inspirationsföreläsning. T o m solen hjälpte oss på traven, förlåt Galoppen!

En nyttig frukost, en föreläsning som vi själva ville höra, ett relevant tema. En motiverande workshop och någonting att ta med sig hem. De kom! Och många visade det sig! Nu har vi genomfört tre Frukostboozztar och en AW-Boozzt och är på väg ut i landet.

Sagt och gjort - det som började med fyra tjejer runt ett konferensbord på det gemensamma företagshotellet - blev tre tjejer och tre killar som är på väg att bli landets största nationella nätverk för företagare, entreprenörer och intraprenörer.

Framtid

Ända sedan första tanken har vi jobbat för att göra skillnad för våra deltagare och för att lyfta fram människor som drömt och gjort. Vår filosofi är att fler visioner ska förverkligas och vi vill inspirera till fler möjligheter i livet. För att göra det lyfter vi fram människor, både kända och okända, som vi tycker inspirerar!

Vill du bli inbjuden till våra inspirerande Bozztaar, bli medlem här

Hoppas vi ses!

Petra & Tobbe